Karaoke

Karaoke är växande och blir allt mer populärt! Driver du nattklubb, bar eller restaurang? Missa inte trenden utan haka på nu! Vi på Fest & Event i Östergötland gör det dessutom enkelt för dig! Till ett bra pris kommer vi till din klubb och håller professionell karaoke! Självklart kan vi också hjälpa dig som ska ha privatfest eller företagsevent. Professionell karaoke blir så mycket bättre!

Riggat för Karaoke på Lizzy´s restaurang och nattklubb
  • Saknar ni ljudutrustning, mixer, mikrofoner mm? Inga problem, vi tar med och riggar snabbt upp anläggningen. Vi har både trådlösa och trådbundna mikrofoner och ljud som räcker till lokaler med minst 150 personer.
  • Bild/text sänder vi enkelt genom HDMI till era tv-apparater. Om detta inte finns kan vi ta med projektorer och dukar för att skapa en bra upplevelse.
  • För extra känsla kan vi ta med discoljus och miljöbelysning för scenen!
  • Mellan låtarna kan vi sända marknadsföring av era kommande event, er meny eller varför inte öka försäljningen av kvällens öl?

Vi använder Singa som leverantör av mjukvaran för karaoke vilket ger stora fördelar. Vi kan marknadsföra era event som reklam mellan låtarna. Gästerna loggar in i Singas app och söker i en låtbank med över 100 000 låtar. I appen gör gästerna också låtönskningar, kan justera tonart och takt mm. Självklart kan man också önska låtar som vi lägger in manuellt eller i en padda vi har med till gästerna.

Fest & Event arbetar inom hela Östergötland såsom Linköping, Norrköping, Mjölby, Motala och söker just nu nya samarbeten! Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss redan idag!

Mikrofon, klart för Karaoke!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *