Släktträff

Vi hjälper dig med planering och genomförande av släktträff! Såklart kan det vara vänner eller en förening, oavsett vad så ser vi till att ni får en fantastisk kväll med mer än att sitta och prata. Vi ser till att hålla igång hela festen från början till slut!

Släktträff
Muggpong som passar alla!

När vi anordnar din släktträff så kollar vi av med dig om vilka som är deltagarna, exempelvis barn, vuxna, intressen med mera. Utifrån era förutsättningar har vi en rad aktiviteter vi kan sätta samman och anpassa för att ge er en heldag med massor av upplevelser.

Aktiviteter

Vår erfarenhet är att valet av aktiviteter är viktigt. Det vi vill är att sysselsätta barn, det är grunden till en bra fest. Barnen ska göras delaktiga, så de trivs! Vuxna kan lätt bli sittande så det behövs bra saker att göra. Samtidigt, ska allt vara i en lagom mängd! Ni ska ju ändå ha tid att prata också!

Släktträff
Klassisk utslagsfråga – Hur långt är snöret?

Den ultimata kvällen avslutas ofta med någon form av quiz och kanske karaoke. Vi skriver egna quiz och vi har garanterat något som passar. Får vi veta lite mer om deltagarna så får ni frågor som vi bygger utifrån just deltagarna! Karaoke kör vi professionellt genom Singa och det ger er möjligheten att önska låtar genom mobilen och ljudet har vi såklart med oss. Det kan ni ha kvar för dans hela natten!

Vad kostar en fest som släktträff?

Vad det kostar beror såklart på vad ni vill ha på er fest. Ett paket där vi kommer med catering och finns med er och genomför aktiviteter under totalt ca 4-5 timmar brukar kosta ungefär 250kr inklusive moms per person vid en grupp om 30 personer. Maten består då av exempelvis potatisgratäng eller potatissallad och exotisk bricka med massor av frukt, rostbiff, varmrökt fläskfilé med mera. Dessutom ingår en riktigt bra ljudanläggning som ni kan behålla hela natten om så önskas eller så stannar vi och kör DJ för er!

Titta gärna mer på våra tjänster eller skriv en förfrågan till oss så får ni en offert!

Här finns vi!

Vi jobbar inom och runt hela Östergötland. Ingen reseersättning utgår till Mjölby, Motala, Linköping. Utanför området som exempelvis Norrköping, Jönköping, Örebro så tillkommer milkostnad.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *