Fixa årets fest!

Vi hjälper er att fixa årets fest. Ni skriver inbjudningslistan och vi löser catering, ljud, ljus och event. God mat, fest och nattklubbskänsla med aktiviter och DJ.

Fest Evolve gym
Fest på Evolve gym i Mjölby

Bilden ovan är från en fest vi anordnade till Evolve gym i Mjölby med ungeför 120 deltagare. Då hade vi ett ”Best of Evolve” tema med där vi utsatte tränarna för ett antal tester liknande Bäst i test från SVT.

Hur gör vi årets fest för er? En bra fest behöver vettig mat, och det löser vi åt er genom catering. Vi har ljudanläggning med 15″ topphögtalare och 18″ subbas som ger ett bra tryck och bra ljudkvalité. Till det mixerbord, mikrofoner och även projektorer med mera för att kunna visa film/storbild. Lika så behövs ljus för att få rätt feststämning vilket vi ordnar med flera stämningsljus i olika färger, UV Led bars och T-Bar med discoljus. En rökmaskin toppar upp känslan av ljud och ljus. Ballonger passar faktiskt på mer än barnkalas, särskillt i neon som lyser i UV ljuset! Vi fixar årets fest med allt utom drycken, den tar ni med själva vilket också gör att festen blir mycket billigare!

Festbild

Olika aktiviteter och events är bra att ha på en fest oavsett storlek. Musikquiz och karaoke är sånt som passar bra in. Men det finns också andra aktiviteter som får gästerna att skapa relationer och umgås över gränserna även på stora fester där alla inte känner alla så väl. Där har vi många bra ideér som vi kan förverkliga i dialog med er! Musik är en självklarhet och vi kan vara er DJ under kvällen. Vår specialitet är musik som får igång en blandad publik, allt från 80 och 90-tal till hits från idag.

Att fixa årets fest behöver inte vara dyr!

Kostnaden för en fest som vi beskriver ovan är inte mycket dyrare än enbart inträdet till vilken nattklubb som helst. För runt 250 kr per person ingår catering, upp och nedmontering av ljud och ljusanläggning och event under kvällen. Om du inte har lokal kan vi hyra lokal eller så hyr du tält med bord och stolar av oss och kanske även gasolvärmare om det är kyligt.

Vi på Fest & Event arbetar främst inom Östergötland som Mjölby, Linköping, Norrköping och Motala. Men vi kan även åka lite längre exempelvis Jönköping och Örebro men då mot en mindre resersättning. Titta på våra tjänster eller kontakta oss och beskriv vad du önskar så återkommer vi med en offert!

Bordsdekoration
Bordsdekoration från en Mellofest

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *