Musikquiz

Vi på Fest & Event i Östergötland älskar fester! Musikquiz är en av alla de tjänster vi kan erbjuda för att höja Din fest till en ny nivå! Vi skapar alla quiz själva, så oavsett vad ditt behov är så kan vi göra någonting anpassat för just dig och dina gäster. Vi skapar också quiz utifrån ålder på deltagarna så vi kan göra roliga event även för de mindre gästerna!

Musikquiz på Main Event
Musikquiz på Main Event i Mjölby

Vi samarbetar också med restauranger och barer där vi håller musikquiz med olika teman. Det är riktigt roliga tillställningar med allt från underbar musik till småkluriga frågor. Deltagare är allt från paret på första daten till tävlingsinriktade grupper och kompisgäng. Andra tillställningar där ett bra quiz alltid funkar är släktträffen, afterwork, teambuilding på företagsevent etc.

Våra musikquiz bygger vi som sagt upp själva och de har ofta en egen touch. För det första så finns alltid ett tema som går genom frågorna som en röd tråd. Det kan vara allt från 80-tal till nutidsfrågor, sport, film, musikaler eller varför inte teknik? Bara fantasin begränsar! Varje quiz består av ca 15-20 frågor med 2-4 underliggande frågeställningar som ska besvaras. Nästan alltid så handlar det om att man ska besvara vem artisten är samt vad låten heter, det är ju ändå musikquiz. I varje fråga finns det alltid minst en fråga som är kopplad till låten på ett eller annat mer eller mindre långsökt sätt. Ett bra quiz ska vara sådär lagom klurigt!

Vare sig du driver en restaurang eller bar och vill starta samarbete med oss eller om du som privatperson är nyfiken på våra tjänster så besök vår sida om tjänster eller skicka en förfrågan direkt till oss!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *