Quizkampen

Från och med december så startar vi i ett samarbete mellan Ölhaket i Linköping och Fest & Event i Östergötland upp Quizkampen. Alla kan precis som vanligt delta i ett enskilt quiz och får förutom en underhållande kväll, tävla om kvällens pott och ibland även andra roliga vinster. 80% av potten delas ut i vinster varje vecka och resten förs vidare till en final som sker på det åttonde quizet! 

Alla lag deltar automatiskt i Quizkampen. Det vinnande laget varje vecka får fem poäng. Tvåan får fyra poäng, trean tre poäng och fyran får två poäng. Samtliga deltagande lag får ett poäng.

Efter att det åttonde quizet avslutas fastställs de fem bästa lagen med högst poäng. Mellan dessa lag sker en avslutande tävling där det krävs gedigen kunskap om musik, snabbhet och skicklighet för att ta hem den samlade potten! För att ha chans att ta hem quizfinalen måste alltså laget delta på det sista quizet! 

Övriga regler:

  • Deltagaravgift 20kr per person & Quiz
  • 80% av potten delas ut som vinst varje vecka
  • 20% av potten förs vidare till finalen i Quizkampen
  • Max 6 personer i ett lag
  • Lagmedlemmar får bytas ut
  • Lagnamnet måste vara samma varje vecka

Quizkampen startar 7/12 2023 och avslutning sker den 25/1 2024

Vid frågor om Quiz på Ölhaket går det utmärkt att vända sig till Fest & Event i Östergötland via mail info@festoevent.se

Boka gärna bord på olhaket.se för att säkra er plats!

Varmt välkomna!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *