Dj till bröllop och fest

Söker du efter DJ till bröllop och fest, företagsevent eller afterwork? Eller har du kanske en nattklubb, bar eller restaurang och vill ha en DJ? Vi på Fest & Event fixar detta till dig! Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss!

Vi tar uppdrag som DJ på nattklubb, privata fester som bröllop och kalas. Självklart även DJ på företagsevent. Vi arbetar främst inom Östergötland såsom Linköping, Norrköping, Motala och Mjölby men har uppdrag i stora delar av Sverige mellan Stockholm, Göteborg och Kalmar.

DJ spelning

Vår bakgrund

Vi har i flera år engagerat oss i olika fester och event. Vi har hjälpt många med spellistor och musik anpassat utifrån målgrupp. På senare tid har vi även gått privatkurser hos etablerad musikproducent och DJ för att lära oss mer. Vi har under åren spelat på många bröllop, fester och flera nattklubbar. I dialog med dig och utifrån målgrupp väljer vi ut låtar som vi vet passar och anpassar under spelningen efter önskemål. Vi spelar allt från trance & hardstyle till populärmusik men vår huvudinriktning som vi själva tycker är roligast är 80-tal, 90-tal blandat med populärmusik från idag och såklart schlager! Ni vet, sådan musik som passar blandade åldersgrupper.

Att tänka på när du bokar DJ till bröllop och fest

Det är viktigt att ha en uppfattning om målgrupp, alltså vilka som kommer på spelningen. Detta för att musiken direkt avgör hur kul eventet blir. Passar inte musiken besökarna, kommer de helt enkelt inte upp på dansgolvet. Vår inriktning är relativt bred med 80-tal, 90-tal, schlager och dagens populärmusik och aktuella partylåtar. Vi lägger stor energi på att listan till festen eller bröllop ska bli bra! Vi vill att din fest ska bli bra, och kommer tacka nej om vi inte tror att vi kan leverera rätt musik till din målgrupp. Istället försöker vi hjälpa dig att hitta rätt DJ!

Vad kostar det?

Kostnaden för dj till bröllop och fest beror på vilken sorts spelning det är, plats och dag. På privatfester och bröllop brukar vi börja med ett pris runt 4000kr och då ingår det ett möte för att diskutera musikval och alla detaljer. Det kostar också lite mer om du behöver hyra ljud och ljusutrustning. Dock så blir priset oftast bättre om man hyr ljud och ljus tillsammans med DJ, än att ta in detta från olika leverantörer. Vi spelar inte gratis, men försöker hålla oss till rimliga priser då vi hellre spelar flera gånger än dyrt på få spelningar! Vi tar ingen kostnad för resa inom Linköping, Norrköping, Motala och Mjölby. Vid längre resor gör vi en bra deal med er som kund!

Funderar du på att anlita en agentur som förmedlar DJ, trubadur eller band? Vi rekommenderar att du istället själv letar upp DJ:s och pratar med dem om vad de kan leverera. Agenturerna och förmedlingstjänsterna känner sällan de personer som finns bakom offerterna du får utan det du får är helt enkelt bara ett antal kontakter som du själv måste bedöma sen. Större agenturer som känner sina DJ finns, men då pratar vi ofta om kostnader utöver det de flesta av oss vill lägga på en DJ, trubadur eller band till en vanlig fest eller vanligt bröllop.

Hyr ljudutrustning och Dj till festen av oss

Saknar ni egen ljud och ljusutrustning? Inga problem, vi har allt som behövs och kan ta med oss detta för att skapa riktig nattklubbskänsla för 200 personer! Vid Dj på vår egen utrustning använder vi vår Pioneer XDJ rx2, en fantastisk maskin för bra ljud!

DJ till festen
Pioneer XDJ rx2

Gå till vår kontaktsida och skicka ett meddelande till oss så kommer vi som DJ till festen! Är du intresserad av mer hjälp av arrangemanget och kanske hyra utrustning? Se mer om våra tjänster!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *