Ljudutrustning till studentflak 2024

Söker ni ljudutrustning till studentflak? Då har ni kommit rätt! Vi har paket med två aktiva15″ toppar med 1300-1400W vardera. Till detta aktiv 15″ subbas med 1200-1600W. Kombinationen av högtalare ger ett bra ljud, med ordentligt bastryck. Allt kopplas till en smidig mixer, som ni sedan kan koppla telefon till med bluetooth. Elverk som driver anläggningen ingår, liksom bensin till elverket, regnskydd och monteringsmaterial.

Det här får du när du hyr ljudutrustning till studentflak av oss

  • Ett rejält studentpaket för bra ljud
  • Leverans av utrustning till den ort studenten sker
  • Montering på flaket, inklusive regnskydd
  • Nedmontering efter avklarad kortege
  • Mot en mindre avgift kan vi ordna med flakvärd

Med andra ord, det enda ni behöver tänka på är att bestämma vem som kopplar upp sig med bluetooth, ha bra spellistor klara och ha en kul resa i kortegen!

Observera att vi levererar utan extra kostnad till alla orter inom 5 mil från Mjölby, exempelvis Motala och Linköping. Vi levererar vid önskemål till Norrköping, Nyköping, Jönköping, Katrineholm och Örebro mfl. men då tillkommer 25kr/mil för sträcka överstigande 5 mil.

Kostnad för hela paketet inklusive resa, all service, montering, nedmontering och bensin är 6000kr inklusive moms. Priset är uppdaterat och gäller för 2024. Passa på att skicka bokningsförfrågan snarast!

Vi har även ett lite mindre paket utan subbas men i övrigt samma som ovan. Kostnaden för detta paket är 4000kr inklusive moms.

Vill ni hyra ljudutrustningen till efterföljande studentfest? Till ett rabatterat pris körs utrustningen till den plats ni ska ha festen på och monteras upp direkt efter kortegen. Vi kan också utifrån önskemål skapa innehåll till er fest, ordna med catering och vara er DJ under kvällen. Vi löser allt från karaoke till ljus, ljud och party till bra priser. Kontakta oss för kostnadsförslag!

Vi vill också tipsa om att läsa in er på polisens hemsida om vad som gäller för färd på studentflak. Det är inte roligt att bli stoppad för att man missat regler som flakvärd, kommunikationsutrustning eller liknande!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *